Party catering

Voor elk wat wils

Op zoek naar een buffet voor jouw feestje? Er zijn talloze redenen en gelegenheden om jouw gasten te verwennen met lekker eten.  Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een huwelijk, een bedrijfsuitje of een familie-uitje. Of je nu zoekt naar een buffet voor een kleine groep van 10  – 15 personen, of een groep van 100 personen of meer: er zijn talloze mogelijkheden. 

Wat is een buffet?

Met een buffet bedoelen we een maaltijd waar gasten zichzelf kunnen bedienen met de voorgeschotelde koude en/of warme gerechten. Gasten kunnen een bord pakken en al het lekkers pakken. Buffetten heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Van een bescheiden lopend buffet met aardappeltjes, salade en een aantal soorten vlees tot een compleet thematisch buffet met enorme keuze.

Organisatie

Wanneer je eten en drinken moet regelen voor een grote groep mensen, dan roept dit natuurlijk de nodige vragen op. Hoeveel eten heb ik nodig? Waar houd ik het buffet? Hoe zet ik de tafels neer? Wat word de looprichting? Wij hebben de expertise, en weten als geen ander hoe je een etentje organiseert voor kleine en grote groepen. We kunnen je ook adviseren over de locatie e.d. En we weten daarnaast precies – op basis van het aantal gasten – hoeveel eten er benodigd is. Op die manier laat je dus eigenlijk niets aan het toeval over en weet je dat jouw buffet geslaagd is.

Welke soorten zijn er eigenlijk allemaal?

Als je jouw gasten wilt verwennen met een lekker etentje bij jou thuis, in jouw bedrijf of op een externe locatie dan kun je ontzettend veel kanten op. Populair zijn natuurlijk een gevarieerd koud en/of warm buffet. Maar ook thematische buffetten zoals Hollands, Spaans of Chinees zijn ontzettend populair. 

Enkele voorbeelden

Oostenrijks Buffet
Duits Buffet
Lunch
Ontbijt
Dessert
Hollands Buffet
Spaans buffet
Italiaans Buffet
Chinees Buffet
Lopend buffet
Stamppottenbuffet
Hapjesbuffet
Warm en Koud buffet
Warm Buffet
Koud Buffet

Offerte op maat

We nemen stap voor stap uw wensen voor uw gelegenheid met uw door en brengen een geheel vrijblijvende offerte aan u uit

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Of bel: 06 391 457 62