wie zijn wij

Iedere dag gezond en lekker eten voor iedereen.  

Daar staan wij voor.

 

Wat ons voor ogen stond toen we in 2019 met ‘The Nice Bites’ begonnen. Was maaltijden aanbieden die op een ambachtelijke manier bereid zijn. Lekker en gezond met verse ingrediënten. Net zoals mensen vroeger thuis gewend waren te koken. Niet uit pakjes en zakjes. Heel graag bereiden we traditionele Nederlandse gerechten. Zoals gebakken kalfslever of bloedworst.

 

We vinden het heerlijk om te koken en om nieuwe smaken uit te proberen. De keuken breidt dan ook snel uit zodat naast de zogenoemde ‘hollandsepot” ook modernere meer exotische gerechten worden klaargemaakt. Hierdoor is veel variatie in het menu ontstaan, zoals Indiase curry of Mexicaanse tortilla’s.

 

Dieetwensen kunnen worden besproken. Bijvoorbeeld koolhydraatarm of lactose vrij. Vegetarisch is standaard in het weekmenu opgenomen de vraag hiernaar neemt enorm toe.

 

De doelgroep is dan ook erg divers. Naast ouderen hebben we ook jonge (gezinnen) als klant, die naast een druk leven kiezen voor het gemak van een koelverse- of warm gebrachte maaltijd.

Hierdoor wordt het weer makkelijker om de maaltijd als quality-time te besteden en te genieten van een heerlijke gezonde maaltijd.

 

We streven ernaar dat elke maaltijd als een cadeautje ervaren wordt. Het doet me goed te zien dat mensen uitkijken naar en genieten van de maaltijd. Dit proberen wij te realiseren niet alleen door een fijne maaltijd te bereiden maar ook door belangstelling te tonen en een praatje te maken. Dit contact ervaren wij weer als een cadeautje. 😊